PODCAST

Nije kliše, o ovakvim stvarima treba sve više i više pisati i pričati. Danas pišemo o podcastima. I sad se pitamo kakve to veze ima sa putovanjima. Na izgled nema mnogo veze a ustvrai ima baš dosta veze sa putovanjima i sa odmorima.

Podcasti poslednjih godina postaju dosta popularni. Sve više i više ljudi u mom okruženju počinje da sluša podcaste pa i ja sa njima. Ono zašto pišem ovaj post jeste kako uvezati podcaste i putovanja.

Imamo dva tipa putovanja poslovna i privatna.

Poslovna putovanja koja znaju biti naporna i stresna nekada i dosadna možeš ih poboljšati sa dobrom knjigom i dobrim podcastom. Ako putuješ kolima prekrati put slušanjem podcasta, zameni muziku koja posle nekog vremena dosadi, možda i uspava, zameni je sa podcastom. Putovanje avionom takođe prekrati slušanjem podcasta, preko okeanski letovi će postati dosta interesantniji. Podcasti će te nadahnuti pa ćeš blistati na poslovnom sastanku zbog kog putuješ.

Privantna putovanja, onaj deo života koji svi volimo. Da se sklonimo od gužve, od trke-frke i da nađemo mir u sebi i oko sebe. Da li bilo letovanje, zimovanje ili vikend putovanje podcast je super izbor za odmor. Um ti je opušten, ti si relaksiran i jednostavno sve je spremno za priliv novih ideja. Zato i predlažem da pored knjige nova opcija za putovanje jeste podcast. Otvori vidike dopusti da nove ideje nagrnu u tvoj život.

Neka svako sledeće putovanje bude puno novih ideja, ideja koje će doneti boljitak Vama. I neka svako putovanje bude jedan ne izostavan deo vašeg života.

Veliki pozdrav, Vaš

Leave a Reply