You are currently viewing Galileo web partner / povratak u turizam

Galileo web partner / povratak u turizam

Sa velikim osmehom na licu i radošću, mogu reći da se vraćamo u turizam i to na velika web vrata.
I dalje stojimo iza svojih uverenja da turizam prelazi na online platforu i tiga ćemo se i držati. Ušteda vremena i brzina protoka informacija je ono što je presudno u godnama koje predstoje.

Danas smo dogovrili saradnju zajedno sa nam prijateljskom turističkom agencijom “Galileo tours” iz Lazarevca. I možemo se pohvaliti da postajemo web saradnik u svim budućim putovanjima.
Nove ideje, novo iskustvo sa mogućnošću i kapacitetima mora rezultrati jednim dobrim projektom koji je kao ovaj.

Zajedničkim snagama ćemo raditi na poboljšanju kvaliteta turističke ponude i turističke usluge. Trudićemo se da pre svega vratimo poverenje u turističke agencije, da opravdamo postojanje, da scene koje su se čule i koje smo videli se nikada ne ponove a znanje ispred svega da bude ono presudno u svakom aranžmani i u svakom putovanju.

Svakako se radujemo budućim projektima i nekim novim putevima sad sa jedne sasvim nove tačke i jedne sasvim nove dimenzije za nas.
Ono o čemo smo pričali nekada, ono što nas je navelo na izgradnju ovog sajta (online turistička agencija) dolazi polako na svoje i polako se planovi realizuju i sve ide u već ucrtanom planu.

Turistički info centar postaje zvanični web partner Turističke agencije “Galileo tours” Lazarevac

www.turistickiinfocentar.rs
www.galileo-tours.net

Leave a Reply