ONLINE ASISTENCIJA

NOVI PROJEKAT ZA SVE PUTNIKE

Kao što smo pisali početkom ove godine Covid-19 će imati velike posledice na turizam. Verujemo da turizam neće biti isti kao što je i bio pre ove svetske epidemije. Verovatno će se nesvesno desiti nekakav update na jedan viši nivo turizma uopšte. Sutra kad se sve bude vratilo u normalu, sutra kada budemo krenuli da putujemo, celokupna situacija nas dovodi na jedan novi nivo turizma.

Šta je tu je, vremena iza nas jesu teška i bolna, ali život kao jedno putovanje, ide dalje. Ne želimo sedeti i tugovati za nekim vremenima. Putevi čekaju, letovi, destinacije, dogadjaji, turističke atrakcije i sve ono što čini jedan put.
Od sedenja nemamo ništa. U svemu ovome vidimo jedno veliko dobro i došli smo na ideju da pokrenemo jedan novi projekat kojim ćemo se pripremiti za neko novo vreme koje dolazi.

Baš zato pokrećemo ovaj online servis sa kojim ćemo moći da pratimo i postavimo nove trendove koji su ispred nas, moći ćemo da poklonimo dobru uslugu, moći ćemo da nastavimo naše zalaganje, trud i učenje na novi i interesatniji način a to je:

ONLINE AGENCIJSKI / VODIČKI SERVIS

U mnogim vodičkim pričama koje smo pričali svojim putnicima nekako se sve dešavalo baš onako kako treba, bez obzira što u datom vremenu nisu videli daleko ispred sebe, tako i ova situacija u kojoj se mi nalazimo. Sunce je uvek iza oblaka.

Odavno smo uvideli da će se posao turističkih agencija preseliti na internet. Korona nam je to i pokazala, ali mi sada idemo još jedan korak dalje a to je maksimalno iskorišćavanje tehnologije i od danas naš sajt postaje jedna virtualna turistička agencija.

Turistička agencija jednog novog doba, gde prvenstveno želimo da i dalje putujete, da vidite svet, da uživate u svakom momentu pre, tokom i nakon putovanja, a mi kao agenti, mi ćemo uvek biti Vaše sunce na putovanju, da odagnamo svaki oblak koji preti da vam ga upropasti. Bićemo tu za vas, na internetu, spremni da vam asistiramo u svakoj situaciji, da budemo Vaši lični pratioci, asistenti…

DOBRODOŠLI DRAGI PUTNICI, NAŠA AGENCIJA JE TU SAMO ZA VAS

 

Evo kako funkcioniše naš centar.. ➜ ➜ ➜


                                                                                                    Vaš vodički tim……..

NOVI PROJEKAT ZA SVE PUTNIKE

USKORO JOŠ VIŠE DETALJA......