ABOUT US

Mi smo TURISTIČKI INFO CENTAR

Mi smo turistički vodiči koji pomeraju granice i koji postavljaju temelje jedne nove ere. Poziv turističkog vodiča podižemo na jedan novi nivo, na nivo koji do sada nije viđen. Slobodno možemo reći da smo prvi sa ovakvim projektom. Mi smo tim mladih ljudi koji su uvideli nešto novo i drugačije. 

Prateći razvoj interneta, razvoj tehnologije došli smo do zaključka da napravimo online turistički info centar. Mesto gde ćete moći da dobijete sve neophodne turističke informacije vezane za putovanje. Mesto gde ćete dobiti program, savet, tačne informacije i online asistenciju na vašem putovanju.

Ideja samog centra jeste da na jednom mestu grupišemo sve detalje vezane za putovanja. Turizam se polako seli na internet i uz samo par klikova možete da dobijete sve što vam je potrebno. Klasične turisticke agencije više nisu toliko praktične, tempo života ne dozvoljava  da odete u turističku agenciju i da se raspitate o detaljlima za vaše putovanje. Za individulna putovanja nije potrebno da si avanturista, tu smo mi da bismo ti pomogli oko svih detalja i oko pravljenja tvog jedinstvenog programa. Iz ovih razloga smo i oformili naš centar. Možete lako sebe organizovati i kad god vi želite, mi smo tu na mreži kao podrška koja stoji iza vas. 

Preko našeg centra uvek imate neophodne detlje, imate programe, imate online asistenciju i vaše putovanje je spremno.

Dosta toga smo zamislili, dosta toga smo pripremili, projekati čekaju da ugledaju svetlost dana. Gradimo putovanje po putovanje. Pravimo ozbiljan projekat, pravi online turistički info centar. Pravimo budućnost  ……..

Ponosni smo na naše prijatelje ugostitelje koji su nam pružili poverenje i koji su uvideli važnost ovakvih projekata. Naš projekat a to je saradnja sa svim restoranima, cafe-ima, barovima na turistučkim  destinacijama u regionu raste iz meseca u mesec a tek će da bude nešto posebno. Cilj ovog projekta jeste da na ovom mestu povežemo ceo region, da omogućimo svim ugostiteljima da dodju do izražaja i da predstave svoje poslovanje. 

Sa ponosom možemo da kažemo da krajem 2020 te godine smo zapoceli projekat pravljenje indivudailnih putovanja i online asistencija na putovanju. Ovim projektom ćemo pokazati da su naše vizije i trud ispred nas a ovaj projekat će postati temelj jednog novog turizma koji dolazi.

office@turistickiinfocentar.rs

turistickiinfocentar@gmail.com