NAVIGACIJA 2

Jedan dodatak na prethodnu temu o navigaciji koju smo postavili. Sada želimo da Vam predstavimo jos nekoliko dobrih koje zaslužuju da se spomenu prilikom pisanja o navigaciji.

Za pocetak smo govorili o  dve navigacije koje smo mi najcesce koristili i koje koristimo i dalje.  Naš kolega turistički vodič nam je sugerisao da dodamo još ove dve.  Zbog velikog poštovanja prema njemu, sada cemo predstavit i njih,  a na Vama je da izaberet koju želite.

Navigacije koje predstavljamo su MAPS.ME i SYGIC NAVIGATION. 

Maps.me je odlična navigacija sa dosta detalja koji mogu biti od velike koristi na putovanju. Detalji o kojima pišemo jesu  smeštaji, zdravstvene ustanove, shopping centri, javni prevoz itd….. Što se tiče instaliranja identična je procedura kao i kod svih mapa. Mape rade u offline režimu, opet ponavljamo mape preuzmajte na eksternu memoriju.

Sygic navigation jeste navigacija koja za razliku od ostalih ima deo koji je besplatan i deo koji se naplaćuje. Sve ima svoje prednosti i mane. Ono što moramo napisati jeste da cena za mape nije previsoka i cena je srazmerna, cena je oko 25€ ( Cena je jednokratna – jednom platite i mape su Vase) . Ali za tu cenu dobijate mape za celu Evropu. Osobe koje dosta putuju mogu se odlučiti i za ovu opciju.

Sve 4 navigacije o kojima smo pisali su zaista fenomenalne. Navigacije Vam mogu dosta pomoći na putovanju, ne samo kao pokazatelj puta već i za druge detalje koji Vam budu trebali. Na Vama je da odlučite koju ćete mapu preuzeti za Vaš uređaj, greška ne postoji i svaki izbor je dobar…….

Leave a Reply