Covid -19

Kako poceti ovaj blog? Sta napisati u trenutku u kom je turizam u zaista velikoj krizi. Cudna situacija se desava i kako ce se sve zavrsiti??? Pitanje za koje niko ne zna odgovor.

Niko nije mogao ni pretpostaviti da ce turizam doziveti ovakav udarac a posledice ce se tek osetiti. Na veliku zalost svih dobrih i vrednih turistickih radnika koji su verni svom poslu, svom pozivu u turizmu ali mislim da smo na pragu velike promene koja je vec pocela da se desava. Promena koja se prikradala polako i koja sada samo pokazuje svoje lice.

Mi smo na pragu jednog velikog probrazaja, na pragu druge Renesanse. Dolaskom interneta narocito u turizmu dolazi do velikih promena, informacije su dostupnije vise nego ikada, mnoge stvari su transparetnije. Tehnologija ne milosrdno gazi sve one koji ne zele da joj se prikljuce.

Dolazi interesantno vreme gde ce turizam krenuti da posluje na drugacijem nivou. Turizam kakav smo poznavali ce postojati naravno ali promene su sigurne sa mnogo vise kreativnosti ce dovesti do procvata turizma.

Slucajno smo jos pre par godina dobro pretpostavili u kom pravcu ce se stvari odvijaju u turizmu. Zato smo i oformili ovaj online centar. U procesu smo pripreme novog projekta koji ce uskoro ugledati svetlost dana. Tu smo za vas……..

Leave a Reply