Emergency blanket

Cao putnici,

Evo pišem o jednoj interesantnoj temi ali pre svega veoma korisnoj stvari. U pitanju je emergency blanket ili ti ćebe za vandredne situacije.

Prilikom planiranja putovanja naše misli su usrerdjene na ono najlepše i tako i treba da bude, ali želeo bih da napišem par saveta za samu pripremu putovanja. Putovanje jeste ono najlepše ali dosta faktora utiče na samo putovanje i ne možemo baš sve predvideti zato je dobro pripremiti se i u slučaju neželjenih situacija da možete da odregaujete.

Ovaj tekst se odnosi na sve putnika a pogotovu na vozače koji vole da putuju svojim kolma. Zakonski se zna šta svaki auto mora da ima od sredstva za prvu pomoć a ja bi pored toga dodao kao obavezan detalj za svakog putnikaa to je ćebeta za vandredne situacije.

Svi ste znate o čemu pišem, možda neki već imaju ovo ćebe u svojim kolima ali svi oni koji nemaju evo jedan apel da kupite ovu sitnicu, cena ćebeta je 200 din a može Vam spasiti život. Upotrebljivost je ogromna. Svi mi znamo šta se može desiti na putu zato budite spremni, u slučaju da Vam se auto pokvari, da se izgubite na pešačenju, da se izgubite na nekom putu da li leti da li zimi noći uvek znaju biti hladne nije važno gde se nalazite. Kako bi ste spasili sebe ili one sa kojima putuju uvek na put ponesite ovu korsnu stvarčicu.

Ja sam svoje ćebe kupio u Dechatlon radnji i čim sam video da imaju to odmah sam i kupio, trenutno nemaju na srpskom web sajtu za putnike iz Srbije, zato je link ka hrvatskom web sajtu – informacionog je tipa da bi videli detaljnije kako prizvod izgleda. Svakako kome bude bilo potrebno ovo ćebe neka poseti samu prodavnicu. Ovaj tekst nije sponzorisan i ne pravimo nikome reklamu – cilj ovog teksta je pomoć prilikom putovanja, razlog zašto spominjemo Dechatlon je taj jer sam ja svoje ćebe kupio kod njih.

Pozdrav

Leave a Reply