Globaltel

WWOOWWWWW!!!!!!

Za sve nas koji volimo da smo na mreži dok smo na putovanju. Svi oni koji vole da su u stalnom kontaktu sa svojim pratiocima, svi oni koji vole da post-uju slike po društvenim mrežama dok su na putovanju, svi oni kojima je posao ne netu, oni koji vole da ćaskaju i da se dopisuju, svi oni koji vole da putuju i da rade imamo sjajnu vest za Vas.

Pojavile su se neverovatno povoljne Roaming Net tarife za putovanje kod Globaltel-a.

Svi oni putnici koji planiraju kad otputuju u zemlje EU i da kupe pre paid karticu i da ih koriste dok su na putovanju EU je donela novu regulativu što se tiče lica koja dolaze izvan EU. Zbog zloupotrebe roamnig free zone i ogromne količine intrenta koja se koristila, EU je donela novo pravilo a to je – da bi mogli da koristite sve pogodnosti lokalnih provider-a morate da pokažete papir o prijavi prebivališta, na taj način da dokažete da ste stanovnik EU i kao takvi imaćete mogućnost da koristite sve pogodnosti njihovih operatera.

Većina nas nema tu mogućnost da ima takav papir sa sobom ali pored ovakve Globaltel- ove ponude mislim da nije ni potrebno imati taj papir. Jednostavno pre puta kupite Globaltel karticu i aktivirajte željenu tarifu koja Vam odgovara – Mi ćemo se odlučiti za tarifu od 3 GB za 800 din u trajanju od 7 dana, naš aranžman će trajati 10 dana tako da ću uplatiti dva puta po 800 din i imaćemo 6 GB neta za vreme trajanja našeg putovanja. Ovo je zaista fantastično, ako uporedimo sa operaterima iz EU dolazimo do računice da i njihove ponude ovoliko koštaju.

Jedan od razloga zašto treba kupiti Globaltel-ovu karticu u uplatiti ovu akciju je taj što na putovanju nećete morati da se dovijate i da tražite interent, u većini letovališta vlasnici apartmana ograniče ruter na odredjen broj uredjaja i kako se pojavi veći broj uredjaja on jednistavno ne može da isporuči internet svima.

Drugi razlog jeste da svi putnici koji žele da koriste usluge našeg projekta i da imaju online podršku kad je potrebno tokom putovanja sa ovim tarifama to mogu uraditi. Vaši svi neophodni dokumenti za put su u cloud-u – voucher-i. polise osiguranja, zeleni pasoši, mape, i možemo u nedogled nabrajati koje su sve prednosti ovakve ponude.

Svaki napredak ćemo pozdraviti, u ovom slučaju Globaltel je napravio istinski napor i uvideo je šta je to korisnicima zaista potrebno i sve ovo posebno pozdravljamo, podržavamo i zato pišemo o njima. Pozdravljamo što postoji mogućnost sa kojom će putovanje biti lakše opuštenije i bezbednije. Današnji trendovi su doveli do toga da je interent neophodan na putovanju a Globaltel je to i omogućio.

Svaka čast Globaltelu !!!!!!!

Leave a Reply